Over ons

Je wegwijzer in de vastgoedwereld

Welkom bij Baken, een vastgoedkantoor voor kopers en verkopers. Onze naam is een rechtstreekse verwijzing naar een baken, een wegmarkering die gebruikt wordt om veilig te kunnen navigeren. Dat willen we ook voor jou zijn: een betrouwbare basis waar je steeds op kan terugvallen en die je de weg wijst in de vastgoedwereld.

Correcte prijs

Een succesvolle verkoop start met een correcte prijszetting. Met plezier onderzoeken we de markt, maken we een juiste inschatting waar alle partijen zich in kunnen vinden en staan we klaar met eerlijk advies.

Waardebepaling aanvragen

Persoonlijke ondersteuning

Binnen onze dienstverlening staat de klant centraal. Een vertrouwensband opbouwen met elke koper of verkoper is onze prioriteit. We denken actief met je mee en gaan elke keer opnieuw voor een zorgeloze ervaring.

Kennismaken met Baken

Blijf op de hoogte

Ben je nog steeds op zoek naar je droomwoning? Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Laat hier je gegevens na en krijg als eerste een update over ons vernieuwde aanbod in jouw mailbox.

Blijf op de hoogte van ons aanbod
BIV
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 510976 (Erkend in België) - Layla Van Hoecke
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)