Baken is je houvast en staat voor je klaar tijdens één van de meest belangrijke beslissingen in je leven: de verkoop van je geliefde woonst of aankoop van je droomwoning. Dankzij onze persoonlijke service vormen wij jouw baken in de vastgoedwereld en wijzen we je de weg in het koop- of verkoopproces.

Gebouwd op vertrouwen

Gebouwd op vertrouwen

Met een persoonlijke touch, wederzijds vertrouwen en een kwaliteitsvolle dienstverlening helpen we je graag verder. Elk dossier heeft één vaste verantwoordelijke, zo geniet je van een vast aanspreekpunt.

Een correcte prijs

Een correcte prijs

Bij Baken doen we niet aan verkooppraatjes, maar aan realistische waardebepalingen. We zorgen voor een kwalitatief dossier en nauwkeurige begeleiding, voor verkoper en koper.

Ons netwerk

Ons netwerk

Bouwgrond verkopen binnen een nieuwbouwproject of denk je eraan om vastgoed te ruilen? Maak gebruik van ons netwerk van promotoren en ontdek de verschillende opties. Samen wijzen we je de weg tijdens dit proces.

1. Verkoop in alle vertrouwen

De verkoop van je woning of appartement is een emotionele beslissing. Je neemt afscheid van mooie herinneringen en maakt je klaar om er nieuwe te maken. Om dit proces vlot en zorgeloos te laten verlopen staan de experts van Baken klaar om je wegwijs te maken doorheen jouw verkoop- en/of aankoopproces.

2. Koop met een gerust hart

Een aankoop bestaat uit 3 grote stappen: het uitbrengen van een bod, het ondertekenen van de verkoopovereenkomst en het opstellen van de notariële akte. Bij nieuwbouwprojecten komt er naast deze 3 stappen nog heel wat extra kijken. Baken wijst je door heel het aankoopproces de weg tot aan de sleuteloverdracht.