Wie zijn we?

Een baken is een markering die gebruikt wordt in de lucht- of scheepvaart of op de openbare weg om veilig te kunnen navigeren. Dat willen we ook voor jou zijn: een betrouwbare basis die je helpt oriënteren in de vastgoedwereld. Met onze naamkeuze geven we een duidelijk signaal naar onze klanten dat ze bij Baken kunnen vertrouwen op een persoonlijke en uitgebreide dienstverlening.

Baken by Van Huele

Van Huele is een gekende naam in de bouwsector. Het familiebedrijf met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid werd opgericht in 1909. Baken is de logische, volgende stap in ons groeiproces. Vanaf nu zullen we onze klanten ook begeleiden tijdens de aankoop of verkoop van hun woonst en kunnen wij ook hier onze waarden zoals kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening waarborgen.

Ontmoet Xavier & Layla

Dankzij de groeispurt van Van Huele ontstond het idee om een verkoopkantoor op te richten. Xavier en Layla bundelden hun krachten, deelden hun kennis en lieten hun oog vallen op een unieke locatie op de Vindictivelaan.

Met 30 jaar ervaring in de bouwsector kan je altijd rekenen op de expertise van Xavier. Samen met het enthousiasme en de optimale begeleiding van Layla, vormt het duo jouw baken in de vastgoedsector.

“Samen zijn wij Baken. Je wegwijzer in vastgoed!”

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.