Baken, jouw nieuwe wegwijzer in de vastgoedwereld

Droom je van een thuis aan zee? Heb je hulp nodig om je appartement te verkopen? Wil je advies rond renovatie of energie? Dan zit je bij Baken goed! Als gloednieuw vastgoedbureau helpen we je navigeren in de woelige vastgoedwereld. Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek het hier in onze eerste blogpost!


Welkom thuis …

Een baken is een markering die gebruikt wordt om veilig te kunnen navigeren. Dat willen we ook voor jou zijn: een betrouwbare basis die je helpt oriënteren in de vastgoedwereld. Met deze naamkeuze geven we een duidelijk signaal dat je bij Baken kan rekenen op een uitgebreide, persoonlijke dienstverlening. Bovendien kan je bij ons niet alleen terecht voor de aankoop en verkoop van een woning maar ook voor advies rond renovatie en energie! Meer weten? Ontdek hier meer info over Baken!

Baken by Van Huele

Baken maakt onderdeel uit van Van Huele, een familiebedrijf met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. De aannemer werd opgericht in 1909 en groeide uit tot een vaste waarde in de bouwsector. Met de lancering van Baken zet Van Huele een logische volgende stap in hun groeiproces. Zo kan je vanaf nu terecht bij Baken voor persoonlijke begeleiding tijdens de aankoop of verkoop van je woonst en advies rond nieuwbouw, herverkoop en energie. Een uniek totaalpakket dus!

Hallo Layla & Xavier!

Layla en Xavier vormen het gezicht van Baken. Ze bundelden hun krachten, deelden hun kennis en lieten hun oog vallen op een unieke locatie op de Vindictivelaan. Met zijn 30 jaar ervaring in de bouwsector zorgt Xavier voor de nodige expertise. Layla vult dit perfect aan met haar enthousiasme en optimale begeleiding. Samen vormt het duo jouw baken in de vastgoedsector. Spring jij even binnen?

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Op zoek naar een nieuwe thuis? In de stad of aan zee, via ons formulier kan je in slechts 6 stappen je persoonlijke voorkeur aan ons doorgeven. Zo contacteren we je enkel en alleen wanneer een project volledig aan je voorkeur voldoet! Laat onze experts je droomwoonst zoeken!Volg je ons al op social media?

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes via Facebook, Instagram en LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!